Привіт, мої Солодкоїжки!
Я до вас знову зі смачними фото та з переписом. Цього разу ми випробовували рецепт шоколадного печива. Нам воно посмакувало, тому хочу поділитися ним із вами
Складники: 285 г масла, 2 скл цукру (можна менше), 2 яйця, 1 ч л екстракту ванілі, 3/4 скл какао, 2 скл муки, 1 ч л харчової соди (ми дали пів ложки соди і пів ложки порошку до печива), 1/2 ч л солі.
Інструкція: Збити масло з цукром. Поступово додати яйця та ваніль. Змішати сухі складники (мука, какао, сода, сіль) в окремій посудині. Поступово додавати сухі складники й добре змішати.
Далі за рецептом треба тісто розділити на дві частини й скрутити дві грубі ковбаски. Загорнути в плівку й покласти в холодильник на 2 години або й довше. Тоді витягнути, нарізати кружальцями й запікати, поскладавши на бляшку з пергаментом.
Ми зробили інакше. Просто остудили тісто в мисці, не скручуючи в ковбаски. Далі Дарко робив із тіста кульки й притискав посередині пальцем.
Пекти треба 10 хвилин при температурі 180 С (350 F).
Смачного!
спасибо за рецепт!
ReplyDeleteшоколадніше не буває)))
ReplyDeleteкакие фоточки классные твои новым фотиком, прямо как из журнала!!! спасибо за рецепт, давно хотела именно такое печенье сделать!!!
ReplyDeleteДякую, Світланко, я сама дуже кайфую від нового знимкаря, тому дуже ціную компліменти моїм фото! А печиво виходить дуже смачне, рекомендую!
Deleteоо, мені таке треба :) виглядає дуже смачно, буду пробувати :)
ReplyDeleteдякую!!
пекла вже двічі, дуже класні, дякую!!
Deleteробила їх тонші, і якщо не полінуватися довше пекти - вони такі хрумтячі тоді, ммм!!